Der er lagt op til en stor rugbyfest, når det danske landshold lørdag den 27. april tager imod Østrig på R.K. Speeds baner på Løjtegårdsvej 58. Som optakt til kampen spiller børn og unge fra hele landet turnering.

Så er planlægningen af vores store fest kommet i gang.

Rugbyklubben Speed welcomes players at all levels and ages. Please contact us or come by the clubhouse.

Sæsonstart for R.K.Speed, efter at have trænet på Kunstgræsbane hele vinteren, havde træneren fået fat i en kvalificeret modstander i lørdagens træningskamp nemlig imod de danske mestre.

The Speed ladies invite everyone to join the team.

Ved genralforsamlingen 22. februar fremlagde formand Henning Pihl bestyrelsens beretning for 2018.

Tom artikel for default menu

Ved generalforsamlingen i fredags blev John Sørensen pokalen 2018 givet til Johannes Mackeprang. Johannes kunne ikke være til stede ved overrækkelsen.

Tirsdag den 19. februar deltog ca. 20 af klubbens medlemmer fra alle områder i årets andet 7’s koordineringsmøde.

Ved generalforsamlingen overrakte formand Henning Pihl Speedpokalen til Kasper Hald

Klubbens regnskab for 2018 offentliggøres hermed til medlemmerne. Regnskabet vil blive fremlagt ved generalforsamlingen 22. februar.

Underkategorier